Doe mee met Meer Democratie! | Meer Democratie

Doe mee met Meer Democratie!

Doe mee met Meer Democratie!

Meer Democratie is een beweging van mensen zoals u - of jij - die de democratie grondig willen verbeteren. Er zijn veel manieren waarop je met ons mee kunt doen:

Schrijf je in als medestander en doneer voor onze rechtszaak

Schrijf je in als medestander van de rechtszak, net als reeds ruim 2.500 Nederlanders, en/of doe een donatie. Dat is niet verplicht maar is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd door ons.

De Tweede Kamer stemde eergisteren met een zeer krappe meerderheid voor afschaffing van het referendum - en de bevolking staat machteloos! 
Meer Democratie accepteert dit niet en start een nieuwe rechtszaak tegen de Staat bij de civiele rechter in Den Haag. Wij roepen zoveel mogelijk Nederlanders op om met ons mee te doen. Samen staan we sterker! Word medestander van deze rechtszaak en voeg uw naam toe aan onze dagvaarding! Onze eis: de rechter moet een referendum over de afschaffing van het referendum mogelijk maken!

Meer weten? Ga naar: www.meerdemocratie.nl/doemee

Teken de petitie voor een referendum over TTIP en CETA

De 'vrijhandelsverdragen' TTIP en CETA bedreigen de democratie en moeten van tafel. Als zij er toch door mochten komen, dan zullen wij een referendum organiseren. Teken de petitie daarvoor!

Teken voor het burgerinitiatief tegen partijpolitieke benoemingen

Help mee publieke functies open te stellen voor iedereen en onderteken hier ons burgerinitiatief Stop de Vriendjespolitiek.

Ontvang emailupdates

Laat hier je emailadres achter en ontvang gratis emailupdates. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuws, campagnes en komende activiteiten.

Word Vriend

Voor een paar euro per maand word je Vriend van Meer Democratie. Dit is enorm belangrijk voor ons omdat je daardoor ons werk mogelijk maakt vanuit een onafhankelijke positie. Meer Democratie pakt immers geen overheidssubsidie aan. Klik hier.

Voeg ons toe

Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Word vrijwilliger

Heb je een paar uur per week over en doe je graag actief mee? Bel of mail ons dan om te zien of je vrijwilligerswerk kan doen.

 

Contact

Meer Democratie
Tolhuisweg 2
1031 CL Amsterdam
Tel 020 - 638 0558
info@meerdemocratie.nl

 

Bankrekening

IBAN:
NL61 RABO 0175 2462 38

BIC: RABONL2U

Meer Democratie is partnerorganisatie van Democracy International.

Democracy International